Samen de bühne op

Jouw theater

in de spotlight

Funnelboost ziet de kracht van cultuur en zet met e-mailmarketing, bezoekersinzichten én personalisatie jouw culturele organisatie in de schijnwerpers. Wij stimuleren interactie, zetten bezoekers aan het denken en laten ze met een open blik nieuwe producties ontdekken of genieten van het vertrouwde.

Waarom Funnelboost?

Waar wij bij ondersteunen

De vraag naar brede, generieke vaardigheden of genre-specifieke kennis in de culturele sector is groot. Tijdens het opzetten van (online) advertenties en het coördineren van out-of-home communicatie, is de druk van een volgende seizoensverkoop of magazine alweer voelbaar.

Daarmee is de tijd voor echte verdieping vaak schaars. Hierdoor bekruipt het gevoel dat online kansen niet volledig gegrepen worden.

Wij van Funnelboost, gespecialiseerd in e-mailmarketing, data en website-personalisatie, zorgen ervoor dat de verdiepingsslag van de grond komt. Of je nu nog moet opstarten of van die 7 een 10 wilt maken.

Ons stappenplan

Altijd met een cut-the-crap aanpak

1. Advies

Onafhankelijk advies over welk e-mailplatform of website-personalisatie platform (CDP) het beste bij jouw organisatie past.

2. Implementatie

Een volledige implementatie van jouw gekozen systeem

3. Roadmap maken

Een strategische en operationele roadmap voor een continue doorontwikkeling.

4. Evaluatie en doorontwikkeling

Gemaakte stappen worden geëvalueerd, bijgestuurd en altijd geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Resultaten
waar we trots op zijn.

Ervaringen van de klant

De recensies

Funnelboost heeft er niet alleen voor gezorgd dat wij onze email-marketing konden continueren op niveau, maar heeft onze email-campagnes naar een vijfsterren-status gebracht. Zij snappen de wereld, weten wat nodig is en komen met innovatieve ideeën. Daarnaast brengen ze niet alleen kwaliteit maar is het ook nog eens heel prettig samenwerken.
Birgit Tummers
Chassé Theater

Afspraak inplannen

Laagdrempelig aftasten wat wij voor je kunnen betekenen? Schiet een half uurtje in en wij gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen en hoe wij daar eventueel bij kunnen ondersteunen.

Culturele nieuwsbrief

Twee keer per maand schrijven wij een culturele nieuwsbrief. Elke keer met een nieuwe, geautomatiseerde e-mailcampagne of website-personalisatie, toegespitst op de culturele sector.

Aanmoediging om jouw organisatie impactvol én commercieel te laten groeien, waarbij het behouden en etaleren van de artistieke waarden voorop staat.

Yes! Gelukt! 👍
Oeps, er is iets mis gegaan!

Een kijkje in onze tool-box

Welke tool je ook gebruikt, wij gaan ermee aan de slag!

Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.