Samen de bühne op

Jouw theater

in de spotlight

Communiceer persoonlijker dan ooit
Een sterke relatie opbouwen met je publiek is van groot belang. Bezoekers komen voor meer dan alleen een voorstelling; ze delen hun belevenissen en worden geraakt door wat jullie laten zien. 

Die relatie wil je online voortzetten, maar de vraag naar generieke vaardigheden of genre-specifieke kennis op de marketingafdeling is groot. Tijd om je hier dus ook nog eens volledig in te verdiepen ontbreekt. Daar komen wij om de hoek kijken!

Waarom Funnelboost?

80% komt slechts één keer per jaar
Het werven van nieuwe bezoekers vraagt veel tijd én budget. Veel bezoekers hebben een positieve ervaring, maar de herhalingsaankoop blijft uit.

Verhoog jouw klantbetrokkenheid
Vergroot jouw kansen door persoonlijker met de bezoekers te communiceren. Segmenteer jouw nieuwsbriefontvangers, pas website-optimalisaties toe en maak altijd de juiste match tussen de bezoeker en voorstelling.

Wij krijgen het voor elkaar
Met 10 jaar ervaring binnen cultuur en onze gespecialiseerde aanpak zorgen wij ervoor dat jouw doelen bereikt worden. Of je nu nog moet opstarten of van die 7 een 10 wilt maken.

Ons stappenplan

Altijd met een cut-the-crap aanpak en toegespitst op de culturele sector.

1. Advies

Wij bieden onafhankelijk advies over welk e-mailplatform of website-personalisatie platform (CDP) het beste bij jouw culturele organisatie past. Wij nemen je dus mee langs alle keuzes!

En niet onbelangrijk: altijd rekening houdend met de grootte van jullie organisatie en het budget.

2. Implementatie en integraties

YesPlan. Peppered en TicketMatic. Wij weten welke systemen veel gebruikt worden binnen cultuur en onderzoeken altijd de beste opties voor integratie met het huidige landschap.

Daarnaast richten wij het nieuwe systeem volledig in. Van omzetting tot aan het bouwen van e-mailtemplates.

3. Roadmap en doorlopende ondersteuning

Samen bouwen wij een roadmap, om de wensen en eisen van de komende periode in kaart te brengen. Daarmee gaan wij aan de slag!

Daarnaast snappen wij ook: een nieuw systeem, nieuwe werkwijzes. Altijd spannend! Daarom is er continu ondersteuning en begeleiden wij ieder vanaf de start

4. Analyseren en Evalueren

Gemaakte stappen worden geëvalueerd en geoptimaliseerd. Samen bouwen wij zo altijd door aan de slimste segmentaties en leukste personalisaties.

De recensies

Funnelboost heeft er niet alleen voor gezorgd dat wij onze email-marketing konden continueren op niveau, maar heeft onze email-campagnes naar een vijfsterren-status gebracht. Zij snappen de wereld, weten wat nodig is en komen met innovatieve ideeën. Daarnaast brengen ze niet alleen kwaliteit maar is het ook nog eens heel prettig samenwerken.
Birgit Tummers - Chassé Theater

Sluit je gratis aan bij onze Cultuurclub

Ontvang net als 50 andere cultuurmarketeers twee keer per maand onze nieuwsbrief. Elke keer vol waardevolle tips voor het ontwikkelen van jouw e-mailcampagnes, volledig toegespitst op de culturele sector.

Yes! Gelukt! 👍
Oeps, er is iets mis gegaan!

Laagdrempelig kennismaken?

Schiet een half uurtje in en wij gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen en hoe wij daar eventueel bij kunnen ondersteunen. Een mailtje sturen naar ferry@funnelboost.nl mag natuurlijk ook.

Een kijkje in onze tool-box

Welke tool je ook gebruikt, wij gaan ermee aan de slag!

Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.